Web projects

Lajos.nl is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige webapplicaties en complexe websites gebaseerd op PHP. Met een team van web professionals werken we in Hilversum dagelijks aan uitdagende web projecten.

Voor onze maatwerk PHP applicaties werken we met Zend of Symfony Framework. Wanneer het gaat om websites komen open source content management systemen in beeld zoals Drupal en WordPress.

Naast complete sites en applicaties realiseren wij ook technische onderdelen. Zo kunt u ons bijvoorbeeld ook inzetten voor uitsluitend de frontend van een site of een gedeelte van de backend.

Lees hier meer over onze werkwijze >

offerte aanvragen

Gerealiseerde projecten


 • 16 oktober 2015 Corporate site SBS

  Lajos.nl heeft de corporate website van SBS ontwikkeld,  deze nieuwe site ondersteunt de verschillende zenders en merken van SBS.

  lees meer
 • 20 december 2014 Zorgverzekeringen vergelijker

  In opdracht van Sanoma heeft Lajos.nl een zorgverzekeringen vergelijker ontwikkelt, deze vergelijker wordt getoond op verschillende sites van Sanoma, zoals: Startpagina, Nu.nl en Kieskeurig.nl.

  lees meer
 • 27 mei 2014 GoGoveilingen

  Deze maand heeft Lajos.nl de nieuwe veilingsite Gogoveilingen.nl opgeleverd. Gogoveilingen is een nieuwe veilingsite voor vakanties, hotels, restaurants en nog veel meer.
  Lajos.nl heeft zowel de frontend als de backend van deze site gebouwd.

  lees meer
 • 16 april 2014 Ouders van Nu

  In maart 2014 is de nieuwe site van Ouders van Nu live gegaan. De oude merken Jongegezinnen.nl en Voordeelpas.nl zijn vanaf nu overgegaan in Oudersvannu.nl.  Lajos.nl werd in oktober 2013 gevraagd om mee te werken aan deze nieuwe site.

  lees meer
 • 4 november 2013 Nieuwe website Radio 1

  Radio 1 is de nieuws en sport radiozender van de Publieke Omroep.  In 2013 heeft Lajos.nl Radio1.nl geheel vernieuwd.

  lees meer

Neem contact op

Bel ons

035 - 588 15 85

Of laat je telefoonnummer achter
Please leave this field empty.