Freelance mobile app developer inhuren?

Een mobile app laten maken

U kunt bij ons vrijblijvend een zoekopdracht uitzetten. Wij voorzien u graag van CV’s van ervaren mobile App developers. Daarbij houden we rekening met uw wensen, zoals: technische kwaliteiten, regio en tarief.

Over mobile Apps

Wilt u een web app developer of native app programmeur inhuren? Lajos.nl beschikt over freelancers met uitgebreide kennis over mobiele apps.  We hebben app developers beschikbaar voor zowel Google Android als iOS.  Mocht u cv’s willen ontvangen van app ontwikkelaars, neem dan contact met ons op.

Web apps (hybride apps)
Steeds vaker worden apps niet meer ‘native’ ontwikkeld, maar in HTML5. Deze apps worden ook wel web apps of hybride apps genoemd.  HTML is de uniforme taal voor webpagina’s, het ontwikkelen van apps in HTML biedt grote voordelen. Zo kunnen frontend developers relatief makkelijk de overstap naar app development maken. Daarnaast hoeft niet meer voor ieder mobiel platform een aparte app ontwikkeld worden. App developers gebruiken tools zoals Phonegap of Cordova om een web app (HTML5) te maken die voor de verschillende platformen. (Android, iOS, Windows Phone)

Xamarin
Het Xamarin platform wint hard in populariteit, met dit platform is het mogelijk om binnen één softwareomgeving native apps te maken voor de bekende mobiele platformen.
In 2016 heeft Microsoft Xamarin overgenomen, en gezorgd voor een gratis basisversie.

Android

Android is een opensource besturingssysteem voor mobiele telefoons en tablets gebaseerd op de Linux-kernel en het Java-programmeerplatform. Inmiddels draaien er meer dan 300 miljoen apparaten op Android en daarmee is het het meeste gebruikte OS op smart phones en daarmee het populairste platform voor app development. Apps worden ontwikkeld met Java (native), of zijn gebaseerd op HTML5. Neem nu contact met ons op voor een Android app developer.

iOS
iOS is het mobiele besturingssysteem van Apple voor de iPhone, iPad, iPod Touch en  Apple TV. Applicaties worden ontwikkeld in Objective-C (native apps) of met HTML5. De iPhone en iPad zijn de populairste mobiele apparaten op dit moment. Neem nu contact met ons op voor een iOS developer.

Windows Phone
Windows Phone is de Microsoft tegenhanger van iOS en Android.  Apps worden ontwikkeld met Silverlight (native) of HTML5. Neem nu contact met ons op voor een HTML 5 developer.

App programmeur inhuren?
Neem nu contact op wanneer u een web professional zoals een mobile developer zoekt om in te huren.

 

Specialismen

Neem contact op

Bel ons

035 - 588 15 85

Of laat je telefoonnummer achter
Please leave this field empty.