Freelance Javascript developer inhuren?

Een JavaScript developer inhuren

U kunt bij ons vrijblijvend een zoekopdracht uitzetten. Wij voorzien u graag van CV’s van ervaren Javascript programmeurs. Daarbij houden we rekening met uw wensen, zoals: technische kwaliteiten, regio en tarief.

Over Javascript

Javascript is een programmeertaal die veel gebruikt wordt om webpagina’s en webapplicaties interactief te maken. JavaScript wordt vooral aan de front-end zijde van site of applicatie gebruikt. Tegenwoordig kan JavaScript ook als back-end taal gebruikt worden.

Er zijn veel JavaScript Frameworks en libraries ontwikkeld. Een framework of library bestaat uit JavaScript functies en objecten die zodoende een nieuwe JavaScript taal vormen. Veel functies worden voor developers eenvoudig gemaakt, denk aan het benaderen van de HTML DOM, AJAX calls en browser verschillen.
Er zijn diverse Javascript frameworks, denk aan: Angular.js, Backbone.js, D3.js, Dojo Toolkit, ExtJS, Sencha, jQuery, MochiKit, Mootools, Node.js, Prototype, React.js en Vue.js.

Angular (AngularJS)

De laatste jaren wint Angular enorm aan populariteit. Angular is een clientside opensource webapplicatie framework onderhouden door Google. Er zijn twee belangrijke versies (Angular 1 en Angular 2) van Angular waar gelijktijdig aan ontwikkeld wordt. Helaas zijn er grote verschillen tussen deze twee frameworks.

React (ReactJS)

Net zoals Angular wordt React voor sites en webapplicaties. React is opensource echter niet zozeer een framework maar een library. React wordt onderhouden door Facebook en Instagram.
Lajos.nl kan uw organisatie voorzien van extra programmeercapaciteit op het gebied van Javascript. Zo hebben we meerdere kandidaten die absoluut expert zijn op gebied van Javascript. Neem nu contact op wanneer u een Javascript programmeur zoekt.

Specialismen

Neem contact op

Bel ons

035 - 588 15 85

Of laat je telefoonnummer achter
Please leave this field empty.