Freelance Drupal developer inhuren?

Een Drupal developer inhuren

U kunt bij ons vrijblijvend een zoekopdracht uitzetten. Wij voorzien u graag van CV’s van ervaren Drupal programmeurs. Daarbij houden we rekening met uw wensen, zoals: technische kwaliteiten, regio en tarief.

Ook kunnen we u helpen wanneer u opzoek bent naar een Drupal development webbureau, we beschikken over een groot netwerk van gekwalificeerde bedrijven.

Drupal is een populair open source content management systeem gebaseerd op PHP, het is geschikt voor de realisatie van complexe sites en applicaties. Steeds meer overheden en bedrijven maken succesvol gebruik van Drupal.

Over Drupal

Drupal is zowel een content management systeem als een content management framework, hierdoor neemt het een bijzondere positie binnen de markt in.

De basisfunctionaliteit van Drupal is gebundeld in de kern, de ‘Drupal Core’. De oorspronkelijke oprichter van Drupal, heeft hier nog steeds zeggenschap over.

Eind 2015 is Drupal 8 uitgekomen, deze versie is gebaseerd op Symfony 2 componenten. De verwachting is dat Drupal hiermee nog populairder zal worden als systeem.

Lajos.nl beschikt over een groot netwerk van ervaren web developers. Ook op het gebied van Drupal, kunnen wij professionals aanbieden.

Dit kunnen specialisten zijn op gebied van:

  • Drupal programmeurs (PHP)
  • Drupal Themes (FrontEnd)
  • Drupal modules

Neem nu contact met ons op wanneer u Drupal development capaciteit nodig heeft en uw project wilt uitbesteden, of een Drupal developer wilt inhuren.

Specialismen

Neem contact op

Bel ons

035 - 588 15 85

Of laat je telefoonnummer achter
Please leave this field empty.