Over ons

Wij ontwikkelen webapplicaties gebaseerd op open source software, denk hierbij aan PHP Laravel, Symfony Framework, Python en JavaScript. Daarnaast detacheert Lajos.nl webspecialisten, wij hebben een netwerk van meer dan 500 web developers.

Lajos.nl is een internetbureau dat in 2006 is opgericht en gevestigd in dé mediastad van Nederland: Hilversum. We zijn een kleine organisatie, ons technische team bestaat uit 4 senior en 1 medior PHP ontwikkelaars, 1 medior Python ontwikkelaar, en 1 senior frontend ontwikkelaar.  Daarnaast hebben we een administratief/commercieel medewerker in dienst en zijn er twee eigenaren die werkzaamheden verrichten op o.a. commercieel  en administratief gebied.

Juist omdat we kleinschalig te werk gaan, zijn we succesvol en betrokken bij onze opdrachtgevers. We hebben een bewezen staat van dienst als het gaat om vervaardigen van hoogwaardige webtoepassingen en het inzetten van webspecialisten.

Zoals u in ons portfolio kunt zien, richten wij ons op media organisaties, zoals bijvoorbeeld NOS, BNN, SBS, NPO en Sanoma. Echter behoren de Scheer & Foppen en ProRail ook tot onze vaste klantenkring.

Bekijk projecten waaraan we gewerkt hebben >

Neem contact op

Bel ons

035 - 588 15 85

Of laat je telefoonnummer achter
Please leave this field empty.